Wat houdt particuliere thuiszorg in?

In het geval u kiest voor particuliere thuiszorg regelt u alles zelf rondom de thuiszorgdiensten. U hoeft geen verantwoording af te leggen bij bijvoorbeeld de gemeenten (in het geval van een WMO), bij de zorgverzekeraar of CIZ. Zonder tussenkomst bespreekt u en regelt u alles rechtstreeks met ons.

Het kan ook zo zijn dat u meer zorg nodig heeft dan dat er is geïndiceerd of afgesproken met instanties die daarover gaan. In dat geval kunt u via ons de thuiszorgdiensten aanvullen. U bepaalt zelf welke zorg u bij ons afneemt en welke niet. Dit geeft u meer vrijheid om de overeenkomst in te richten zoals u dat wilt. Particuliere thuiszorg is hulp waar u zelf voor betaalt in tegenstelling tot de reguliere thuiszorg, deze wordt namelijk vergoedt vanuit uw zorgverzekering.

Wat voor particuliere diensten leveren wij?

  • Persoonlijke verzorging
  • Individuele begeleiding
  • Huishoudelijk hulp

Particuliere schoonmaak thuis

Spaarnezorg levert ook periodieke schoonmaak bij u thuis. We breiden de huishoudelijke taken uit tot een ‘schoonmaak pakket’ op maat. We bieden eenmalige schoonmaakdiensten aan, maar bieden ook de mogelijkheid voor een periodieke schoonmaakdienst (wekelijks en maandelijks). U bepaalt zelf welk pakket beter bij u past en geeft aan wat belangrijk is.