Spaarnezorg biedt verschillende vormen van thuiszorg aan. Hieronder vallen de volgende vormen:

  • Persoonlijke verzorging
  • Huishoudelijke hulp
  • Individuele begeleiding
  • Verpleging
  • Dagbesteding

Meest gestelde vragen

Welke vormen van zorg levert Spaarnezorg?

Spaarnezorg biedt verschillende vormen van zorg aan. Deze kunt u terugvinden op deze website onder het kopje van Ons zorgaanbod. Als u verder vragen heeft of advies wilt kunt u ons bereiken via 023 544 1529 of mailen naar info@spaarne-thuiszorg.nl. 

Leveren jullie ook zorg gefinancierd vanuit een Pgb?

Voor het aanvragen van verpleging en persoonlijke verzorging is een Pgb mogelijk na toestemming van uw zorgverzekeraar. Wij hebben goede contacten met verschillende zorgverzekeraars en kunnen u begeleiden met de aanvraag indien u dit wenst. Onze wijkverpleegkundige zal in eerste instantie uw zorgvraag indiceren en de aanvraag bij uw zorgverzekeraar melden. Bij het aanvragen van individuele begeleiding of huishoudelijke hulp moet de gemeente dit beslissen en de aanvraag zal lopen via het Sociale verzekeringsbank (SVB). Ook hierin kunnen wij u begeleiden vanwege onze ervaring.

Waar kan ik thuiszorg ontvangen?

Spaarnezorg levert thuiszorg in verschillende regio’s, hieronder vallen: Haarlem, Beverwijk, Heemskerk, Zandvoort, Amsterdam, Zaanstad.

Leveren jullie ook thuiszorg na ziekenhuisontslag?

Spaarnezorg heeft een samenwerkingsafspraak met de transferafdeling van het Spaarne Gasthuis, het Rode Kruis Ziekenhuis, Zaans Medisch Centrum, OLVG Oost en West, Amsterdam Medisch Centrum en het BovenIJ Ziekenhuis.

Leveren jullie ook particuliere thuiszorg?

Spaarnezorg levert ook particuliere thuiszorg afgestemd op uw wensen en behoeften. In samenspraak met u en onze wijkverpleegkundige zullen wij een passende zorgplan opstellen en de bijbehorende kosten met u bespreken.